ATT SAKNA!

Ni läste rätt! Detta inlägg kommer handla om saknad!

Hoppas ni har haft en bra helg! Denna helg har vi bara vart hemma och laddat inför nästa helg då de är JUL! Hur sjukt att om exakt en vecka är de julafton?!🙉🙊

Jag flyttade ju hemifrån i Juni! Då flyttade jag tillsammans med Kim till Boxholm! Jag ångrar de inte! Men ack vad man saknar allt folk i Vimmerby, föräldrar,syskon,syskonbarn,djur och vänner! Enda nackdelen för tillfället med att bo här är att man träffar familjen så sällan då jag inte har nåt körkort! Så de ska försöka tas snart så jag slipper vara beroende av Kim så fort jag behöver ta mig nånstans.

Jag gick från att vara runt folk konstant,alltid var de nån där med mig,även om de bara var hunden! Till att bara träffa Kim om dagarna. Så nu vid jul ska jag tillsammans med två tjejkompisar gå ut o fika 👌🏼

Detta är Emelie, henne har jag känt sen jag gick i 7an så alltså snart 6 år! Jag i stort sätt bodde nästan hos henne! Vi gick i samma klass från 8an till vi slutade 1 året på gymnasiet! Och umgicks i stort sätt varje dag efter skolan! Henne saknar jag massor! Vår vänskap har vart upp och ner ibland men vi har alltid löst de!

Hon är en av de två som stöttat mig mest under min period när jag kände att allt var kört. Och hon stöttar mig fortfarande trots de lite svårare med 10 mils avstånd.

  • Nära Boxholm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229