Vilken dag!!

 

Hej finisar!

Som rubriken lyder...

De är nu 27 grader och då kan man ju tro att jag är ute... Nej. Jag ligger inne med världens hemskaste värk nere i magen, ångest upp i halsen. Hormoner som bara flödar och jag gråter och gråter. Fille ligger jämte mig och håller mig sällskap.

Varför mår jag så dåligt då?

Jo som sagt har jag denna ständiga smärta nere i magen där jag får som stickningar som känns vill jag lova, de är så varmt att jag inte ens klarar av att vara ute. Funderar på svalka mig lite i duschen till vi kommer på hur vi ska få värme i poolen. Hormonerna gör att jag ligger och gråter. Extra mycket idag då jag suttit i samtal med Swedbank hela em typ för nån försökt komma åt mina bankuppgifter och mitt personnummer när jag skulle sälja min samsung till henne. Så himla tråkigt men de är inte svårt idag att komma åt dessa uppgifter.

Jag blir både arg och ledsen att vi inte har kommit längre än att försöka förstöra för andra människor.. Och i efterhand känner jag att jag borde förstått direkt att de var nåt sånt på gång men de kommer polisanmälas och hoppas inte fler råkar ut för denna människa och att hon faktiskt lyckas förstöra för nån.

Människor som dessa ger mig sån grov ångest. Att dom inte känner nån skam i kroppen över att förstöra för andra. Jag är bara glad att hon inte lyckats komma åt några pengar.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229