VARFÖR VÄXER HAN SÅ FORT??

Jag kollade igenom mitt galleri igår på telefonen och de slog mig att jag hittade en bild på Hjalmar och mig från 14 September 2016,alltså när han var endast 10 dagar gammal! Och till höger ser ni en bild från 14 mars 2017 alltså 6 månader & 6 kilo senare 😳var tar tiden vägen? Han föddes ju nyss!

Jag hinner verkligen inte med! De kändes som de var igår jag blev moster för andra gången & äntligen fick träffa mitt gudbarn för allra första gången! Och nu skrattar han,han kan säga "hej" och "nej" haha! Så himla gulligt!

Idag ska jag åka hem från Krokek! Hem till Tilda och mitt rum,min familj och vara hemma ett tag nu! Så himla trött på allt flängande fram och tillbaka nu så nu kommer jag vara hemma,måste börja bygga upp mina vänskaper också som jag försummat något extremt senaste månaderna och som jag har dåligt samvete över,träffar inte heller min familj så jättemycket längre eftersom jag jämt är i Norrköping och insett att jag missar väldigt mycket som händer hemma!

Halv ett åker tåget från Linköping så om en timme drar vi mot tåget för jag vill vara där innan tåget kommer och Kim har en läkartid vid halv två idag!

  • Nära Kolmården

Gillar

Kommentarer

Therese
Therese ,
O 1 tand på gång 😄
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229