Varför bloggar jag inte längre ?

Hej på er finisar. Hoppas allt är bra med er och att ni fortfarande kikar in här då och då. Nu har de vart väldigt tyst inne på bloggen av en stor anledning i våra liv. Och jag ska förklara de för er.

Ni är många som skrivit på dm på Instagram och frågat hur jag mår egentligen, om allt är bra och varför jag inte bloggar just nu. Och jag är så glad att ni är så många som frågar de och inte bara skriver och frågar när nästa inlägg kommer.

Jag sover för de mesta som de är nu. Jag har ingen ork till att göra så mycket som de är nu, jag har ont då jag går med ständig mensvärk vilket börjar bli jobbigt både fysiskt och psykiskt. Jag har slutat äta antidepressiva då jag inte får äta de. För de är nämligen så att jag och Kim ska ha barn i slutet på året om allt går som de ska.Vi har försökt aktivt i 2 år att bli gravida ungefär, alltså sen vi flyttade till huset i Boxholm men slutade försöka för ungefär 3 månader sen och de var då de tog. Att bli gravid för mig har aldrig varit självklart då jag ser barn som gåva och vi är väldigt tidigt gångna än så vad som helst kan hända än men vi håller tummarna att de går vägen då vi är inställda på bebis nu och längtar massor till den kommer till oss. 💕

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229