VAD HÄNDE MED NUSKIN?

Hej på er! Ni är många som undrar om jag inte jobbar tillsammans med Nuskin längre eftersom jag inte lägger ut deras produkter längre. Och svaret är nej. Jag har slutat jobba för dom, men jag fortsätter på min egen väg istället,

Jag har ju precis startat igång ett evenemang med Ida(skrev mer om de igår så gå in där om ni är intresserade att veta mer vad de handlar om)
Sen har jag ju bloggen jag lägger ner fruktansvärt mycket tid på,samma med instagram! Och även hundvakt då och då! Så jag har ju fortfarande igång mina kanaler och jobb!

Jag tänker inte lägga upp ett inlägg där jag klankar ner på Nuskin för dom är säkert ett bra företag annars. Men de var bara inte nått för mig,jag kunde inte stå bakom dom arbetsuppgifterna man skulle ha där! Tycker de är mycket skönare och få jobba fritt. Där jag känner jag kan sätta mina egna regler och göra precis så som JAG vill!

Jag kände mig mer som en jobbig människa som var värre än telefonförsäljare när jag var med på Nuskin och mådde rent ut av sagt skit av dom arbetsuppgifterna, jag slutade där för ca 2 månader sen! Och de är de bästa jag kunde gjort för mig. Men har vänner som jobbar för dom fortfarande och trivs jättebra! Så de är helt olika för alla ☺️

  • Nära Boxholm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229