Så himla tabubelagt att prata om

Hej på er finisar. Hoppas allt är bra med er. Idag tänkte jag ta upp ett tråkigt men oerhört viktigt ämne här.

Att jobba som influenser är så himla tabubelagt. Att folk tror att vi som jobbar med sociala medier bara sitter ner och tar de lugnt. Och att dom med barn lämnar sina barn på förskola medans föräldrarna bara ligger hemma dom timmar och softar.

Att jobba med sociala medier krävs oerhört mycket jobb bakom de hela för att de ska fungera. Sen är de klart att har man deadlines sent på kvällen eller på helgen så kan ju inte barnen vara på förskola då.

Att jobba med sociala medier är bland de roligaste men också de tuffaste man kan göra. Men sen är de självvalt också. Men de är nåt jag valt och göra med nöje. Jag älskar att nå ut till er läsare och få lära känna er mer. Men också få kunna skriva ner mina tankar kring saker jag reflekterar över.

Nu när jag är gravid är jag så tacksam för att jag kan vara hemma då jag aldrig hade klarat av ett vad många kallar "riktigt jobb" med tanke på hur min graviditet har varit hittills. Jag får hitta bekväma sätt att sitta på och kan anpassa mina tider som jag vill men man måste endå lyckats leverera bra inlägg till er. Så de är ju alltid en press man som influencer har men ack så underbart jobb och som sagt tycker jag de är så fint när jag får lära känna er också, ❤️

Gillar

Kommentarer

Kaffestund
Kaffestund,
Fast det är ett roligt jobb. Verkar åtminstone så på dig! Mycket fina bilder med den orangeröda magen!
kaffestund.se/