PSYKISK OHÄLSA!

Hej på er! Som ni märker så kommer de bara upp bilder här då och då! Aldrig nån text längre. Jag har vart väldigt inaktiv från bloggen. Och ni ska nu få en förklaring vad som egentligen är anledningen till att det gått från 5 uppdateringar per dag till inte ens 5 uppdateringar i veckan.

Dessa bilder under togs för snart 2 år sedan! Jag trivdes i min kropp då! Jag kände mig vacker. Helt omedvetande om vad komma skall! Jag har gått upp närmare 15 kilo sen dess,pga min psykiska ohälsa o mina tabletter. Mina antidepressiva, jag har fått en rejäl svacka igen, jag orkar knappt gå ut längre, jag träffar ingen mer än Kim, jag tränar ingenting, jag har ingen ork till att göra nånting, huset är ofta skitigt då Kim jobbar om dagarna och jag är i stort sätt utbränd..igen!

Många dagar orkar jag inte göra så lätta saker som lägga i disk i maskinen bara. Jag har svårt att se på mig själv. Jag har kommit långt men jag faller tillbaka också. Just nu känns jobb eller studier långt bort. Jag ska ta vara på mig själv nu fram till nyår. Bloggen kommer vara tyst till dess, jag kommer inte vara lika aktiv på mina sociala kanaler som innan. Och jag kommer ta en paus förmodligen i jobbsökandet nu sista 2 veckorna.

Jag ber er om respekt nu att få ta hand om mig själv och inga påhopp.

Dessa bilder är tagna mellan december 2015 och juni 2016.

Och november/december 2017! Och jag ska nu försöka komma tillbaka dit där jag mår bra och trivs med mig själv. För min depression spelar mycket roll i hur jag ser ut. Jag känner inte ens mig bekväm längre med mitt utseende framför min sambo.

  • Nära Boxholm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229