nya planer pĂ„ fix i huset 😄

Hej pÄ er finisar.

Idag Ă€r jag helt slut i kroppen dĂ„ jag sovit SÅ dĂ„ligt. Mardrömmar hit o dit och varmt Ă€r de trots acn gĂ„r hela kvĂ€llarna och nĂ€tterna typ. Men nu vill jag ha höst för de Ă€r inte roligt och vara gravid i vĂ€rmen. SĂ„ hoppas pĂ„ inte lika varmt idag. Men kĂ€nns som de kommer bli en mulen dag idag.

Dagen började vi vid klockan 8 ungefĂ€r med att Ă€ta frukost och ta hand om disken sen har jag satt upp lite smĂ„ tavlor i vardagsrummet och fixat fint i vĂ„ran soffa pĂ„ entrĂ©plan. Och har kollat lite pĂ„ mattor och soffbord men inte hittat nĂ„t som fallit mig i smaken Ă€n. Är fortfarande osĂ€ker pĂ„ om vi ska ha nĂ„t tvrum pĂ„ entrĂ©planet eller om vi ska nöja oss med de i kĂ€llaren.

Men tanken Àr att ha kvar stora soffan och fÄ ut matsalsbordet i vardagsrummet och sen ha "matsalen" som lekrum till Nelly framöver sÄ vi slipper massa leksaker i hennes rum dÄ de inte Àr sÄ stort och mycket stora grejer som ska in i hennes rum endÄ.

Gillar

Kommentarer

LekstÀllning
LekstÀllning,
Lekrum kan vara smart men det blir ofta sÄ att barnen ÀndÄ leker dÀr de helst vill vara. Det vill sÀga dÀr du Àr. Om du inte tÀnker vara med dem i lekrummet finns risken för att det blir tomt. Stort och tomt i ditt fall! Fast OK, om du inreder det pÄ rÀtt sÀtt kan det förstÄs bli en tillgÄng. Ta bara lekstÀllningen som ett exempel. DÀr behöver du ju inte hÀnga nÀr ungarna förstÄr hur den ska anvÀndas. Beror lite pÄ Älder ocksÄ förstÄs... Lycka till!
hemprodukter.info/lekstallning-en-lekstall
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229