mysdag hemma 💕

Hej pÄ er finisar.

IgÄr hade vi bara en mysig eftermiddag hemma efter Kim kom hem frÄn jobbet. Kim klippte grÀset(de som hade vÀxt mycket nu) och jag och Fille satt och plockade vinbÀr i trÀdgÄrden.

Idag kommer ÄNTLIGEN vĂ„ran loungegrupp till utedĂ€cket hem. Som vi har vĂ€ntat! Jag har ju glömt och berĂ€tta för er! NĂ€r vi var pĂ„ bauhaus pĂ„ trĂ€dgĂ„rdsavdelningen och kollade pĂ„ soffgrupp till utedĂ€cket nĂ€r man kan mysa pĂ„ sommaren och hösten sĂ„ hittade vi en loungegrupp som bĂ„de Kim och jag förĂ€lskade oss i totalt. Men nackdelen var att den kostade 12 000 och de Ă€r ju som ni kanske förstĂ„r ingen summa vi vill slĂ€nga ut bara sĂ„dĂ€r nĂ€r min inkomst gĂ„tt trögt senaste mĂ„naderna och vi i stort sĂ€tt levt pĂ„ Kims lön.

Men efter nĂ„gra sökningar pĂ„ internet sĂ„ hitta vi en identisk nĂ€stan för typ halva priset. Hur sjukt? Jag Ă€r sĂ„ glad att vi kollade runt med andra företag innan vi bestĂ€mde oss för att köpa en soffa för sĂ„nt överpris. SĂ„ idag ska vi sĂ€tta ihop den nĂ€r Kim kommer hem frĂ„n jobbet och flytta pĂ„ pergolan tills vi har rĂ„d att köpa en till 😊

VinbĂ€ren vi plockade igĂ„r, đŸ„°

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229