inte riktigt som jag hade tänkt mig..

Hej på er. Hoppas allt är bra med er. Med mig är de okej, efter haft uppehåll från kräkningar i nästan 4 veckor så kräktes jag imorse vid frukosten igen. Även efter jag hade ätit en glass igår. Får hoppas de bara var två gånger och att de är bra nu med de.

Mina smärtor i ryggen och nere i magen har blivit bättre sista veckan så hoppas de fortsätter så några veckor till. Springer dock och kissar mer nu dagtid men fortfarande knappt nåt på natten som tur är. Så än så länge sover jag på nätterna.

Även mina bröst har börjat läcka redan i vecka 19 vilket inte är jätteroligt men vad ska man göra? Kroppen gör sig redo mer och mer för bebis som ska komma i vinter. Hade gärna väntat med de några veckor till iaf. Men de är bara att acceptera läget.

Nu längtar jag till jag känner bebis sparka i magen när jag står ut med så mycket annat som jag annars inte skulle stå ut med. Men om en vecka ska vi ju på rul och får förmodligen veta då hur bebis ligger.

Vill klarlägga att trots allt som händer med kroppen är jag evigt tacksam för bebis i magen då jag inte alls ser de som en självklarhet efter vi kämpat så med att bli gravida. 💖

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229