IDIOTER.

Jag har länge funderat på om jag ska publicera detta!! Men nu har jag valt att skriva ut de till er och berätta de som hände mig o Tilda häromdagen! Eftersom hon är inte den enda hunden eller djuret som drabbas av sånnahär snorungar Tuvärr..

när jag och Tilda var ute och gick i måndags så kom de fram två barn som,/skrattade och var glada! Dom var väl runt 10 år, Frågade mig om dom fick klappa Tilda och självklart så kunde jag inte säga nej! Allt började med att dom klappade Tilda jättefint och var jättesnälla och såg ut att tycka hon var söt..men rätt som de är börjar ett av barnen dra henne i pälsen,peta henne i ögat och sparka på henne! Och då undrar jag VART FAN ÄR FÖRÄLDRARNA?Att dom står och skrattar när Tilda kommer till mig! Hade henne i koppel så när jag gick ifrån idioterna så kom hon ju med men När vi försöker komma förbi Dom här barnen ställer sig ett av barnen sig framför henne! För att kunna fortsätta plåga min hund! Och jag ställer mig för att prata med barnen men dom bara skrattar! Jag blir förbannad som fan för ingen går på min hund! Men när dom märker jag blir arg börjar ena barnet gråta så då gick dom som tur är! Men nästa gång ni eller nån annan ger sig på Tilda då jävlar! Nu blev hon inte skadad eller så men blev väl rädd och fick ont när dom drog i nackskinnet på min älskling och sparka på na typ 2 gånger innan jag röt till! Men när jag förklarade för dom att man inte gör så och de borde man fatta när man är så pass gamla som dom är!

Jag hoppas dom och andra sånna människor håller sig borta från Tilda nu! De är knappt man vågar låta barn klappa henne nu efter vad som hände. Just därför jag inte tycker om invandrare! MEN de kunde lika gärna hänt att de var nån svensk som gjorde detta mot min hund! Mina hundar är o var allt för mig,utan dom är jag ingenting och att Tilda är så pass gammal också så hon har redan en halvkass kropp! Men som sagt de är klart som fan att jag skyddar de som betyder mest för mig! Ingen & då menar jag INGEN ger sig på min bebis! 😡😡😡 sparka o slå varann istället för ge er på en stackars hund som inte kan skydda sig själv!

Hur kan man vilja skada nån så perfekt? Hur feg är man inte som ger sig på nån som inte kan skydda sig så ägaren måste fräsa ifrån? Djurmisshandel är de VÄRSTA jag vet !! Ni som gjorde detta mot min älskling jag hoppas nåt hemskt händer er 😡😡

Gillar

Kommentarer

Mam
Mam,
Men vad i hela 😠jäkla ungar.
mandaas
mandaas,
Kan man lugnt säga!! Blir så jävla förbannad..
nouw.com/mandaas
Emelie
Emelie,
Men jäkla as ju 😠😠 Därför hon hade ont i foten och benet i onsdags? 😱😱
mandaas
mandaas,
Ja kan vara! Blev så chockad först över vad jag såg annars hade jag reagerat o skällt ut dom direkt😡😡
nouw.com/mandaas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229