Hur livet ändras på en sekund

Godmorgon på er finisar.

Jag tänkte skriva lite om när jag och Kim träffades för de är många som vart intresserade av och läsa om de.

I början på sommaren 2016 skrev Kim till mig på nästan alla sina sociala medier men jag blockade han en media efter den andra. Men gav han till slut en chans till att skriva vad han ville ha sagt när han skrev på DM på  instagram.

Men eftersom han precis hade tagit sig ur ett långt förhållande och i detta skede bodde 120 mil från mig och hade levt ett helt annat liv de senaste 2 åren än vad jag gjorde.

Han hade både vart förlovad och hade barn. Medans jag nyligen hade fyllt 18 år och levde för dagen. Men jag gick med på att möta upp honom när jag var på semester med min familj. Efter att endast skypat 4 gånger och pratat lite i telefon. Men jag var tydlig med att träffas endast för att prata då jag kände jag var så långt ifrån mogen för ett förhållande just då som bara gick o komma. Jag hade fullt upp med att kunna kontrollera min ångest och depression och överleva dagen.

Men just där och då när vi träffades på parkeringen utanför Ramviks camping för första gången så var de enda vi gjorde var att le så fort vi såg varann. De var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Jag följde med Kim 50 Mil(!?!) till Luleå där han bodde då och sov faktiskt hos han den natten. Och de var morgonen därefter som vi bestämde oss för att vi skulle bli ett par. Och vi la ut de direkt på Facebook. Livrädda över hur responsen skulle bli då de blev en hel del drama både från Kims släkt och från min släkt när jag följde med till Luleå utan att säga nåt till nån.

Morgonen bestod av att vi åkte till affären och köpte lite frukost då Kim precis flyttat in i lägenheten och inte hade nån frukost hemma. Och sen bokade vi en bussbiljett till mig till Umeå. Helt ovetandes när vi skulle ses igen och om detta distansförhållande skulle fungera.

De gick en vecka till vi sågs nästa gång. Denna gång i Skellefteå då jag skulle träffa @Idasvardag för första gången. Och Kim ville så gärna träffa mig igen så han åkte 12 mil från Luleå till Skellefteå för att se mig. Kim åkte sen hem på eftermiddagen när vi promenerat runt i Skellefteå lite och mina föräldrar skulle hämta mig(dom visste inte att Kim var i Skellefteå den dagen)

Sen fortsatte semestern med min familj och  2 veckor ungefär efter vi kom hem från den semestern flög Kim ner till mig och sov hos mig första gången över helgen, de gick hur bra som helst.

Min familj börja acceptera Kim väldigt fort endå för dom visste att jag inte skulle släppa honom. Och vi fick distansen och fungera rätt bra faktiskt och träffades ungefär 2 helger i månaden.

Våra första månader tillsammans var magiska. Känslan var som att gå på rosa moln ungefär. Och jag älskade Luleå som stad från dag 1.

Jag tänker tillbaka väldigt ofta på hur de var när jag bodde där uppe drygt en månad. Och hur fantastiskt de faktiskt var. Och jag är så glad för att vi åker upp dit ibland fortfarande. Så himla härligt 💖

Gillar

Kommentarer

Karolinee
Karolinee,
Det går fort, fortare än man tror. Kram
nouw.com/karolinee
mandaas
mandaas,
Ja så är de ju! Kram
nouw.com/mandaas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229