Gå över tiden.

Jag har fått frågan många gånger nu hur jag känner för att gå över tiden. Och tanken är att jag kommer bli igångsatt i vecka 41 om inte N kommit ut självmant till dess.

Vi har ju nu 2 dagar kvar till bf och ska på sista barnmorsketiden den 23 december och då kommer vi göra hinnsvepning och bli inbokade för igångsättning just på grund av mitt mående. Då mitt mående blir värre för varje dag och min kropp orkar inte psykiskt sätt med graviditeten längre nu. Sen har jag en enorm skräck för att bebis i magen ska dö antingen i magen eller på vägen ut då jag känner till flera som gått 42 veckor och har barn som klarat förlossning precis.

Eftersom jag har psykisk ohälsa sen långt innan jag blev gravid så är de tuvärr igångsättning som gäller om hon inte valt o komma vid jul. Men jag ska vara ärlig med att säga att vägen till att få igångsättning har varit lång då dom är väldigt strikta på sina regler om både igångsättning och kejsarsnitt i Linköping. Jag blev nekad kejsarsnitt trots min rädsla vid vaginal förlossning att barnet ska dö och min psykiska hälsa. Men har fått som plan B att få igenom kejsarsnitt ifall de absolut inte går med vaginalt. Så jag känner mig trygg i de.

Jag kommer alltså högst gå över en vecka förmodligen så jag är nöjd med de. Men mer hade varken min kropp klarat av eller mitt psyke. Jag älskar att känna lillans sparkar och så men min kropp avskyr att vara gravid. Jag känner mig inlåst i min egen kropp. Som att min dotter har tagit över min kropp helt och hållet. Men vi ska klara denna sista tid tillsammans som ett team innan vi äntligen får ses för allra första gången 💘

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229