FUCK TERROR

Seriöst? Var är världen påväg? Igår skämdes jag på riktigt över att vara svensk! Nu har jag landat i chocken som dragits över hela Sverige när den tråkiga nyheten kom om terror i Stockholm! Nu har jag landat lite och insett att jag inte kan påverka vad hjärtlösa människor gör för dåliga val i livet!

Detta är ett sånt ämne som är oerhört viktigt att ta upp! De är i dessa stunder man tar tillvara på sin familj och sina vänner! Jag sörjer verkligen alla de drabbade i Stockholm! Inte bara de som fick offra sina liv för nån dum idiot kom med en lastbil full med sprängmedel och körde rakt in i Åhléns byggnad uppe i Stockholm! Utan även de som blev skadade och dom som såg när allt hände! Även dom! Barn som vuxna som är skrämda för livet! Ingen förtjänar få uppleva något så hemskt!

De är förfan 2017! Jag trodde vi var klara med terrordåden nu men tydligen inte! Min fråga till alla er som står bakom dessa jävla onödiga terrordåd! Vad är er tanke? Få bort oskyldiga människor från denna jord som ni inte ens känner? Skapa en sorg & spänningar i massa familjer där ute som idag sitter hemma och sörjer! Som aldrig kommer få träffa dessa familjemedlemmar igen! & de familjer som får idag sitta och trösta alla människor som var där när allting hände! Folk som är livrädda!

Hela Sverige är livrädda nu för vad händer härnäst? Var har ni tänkt bomba nästa gång? Vågar man gå ut? Att jag ska sitta på tåg i 1,5 timme idag skrämmer mig! Man blir förfan rädd! Även att de var ända i Stockholm! Bara för ni terrorister gör idiotiska saker ska inte hela Sverige behöva vara rädda för att gå utanför dörren!

Vad är de för liv egentligen att sitta hemma och planera hur man ska döda folk som du aldrig träffat kanske,som du inte vet nånting om! Snälla när ska detta ta slut? Även jag är trött på att vara rädd! Rädd för att gå utanför dörren! Tänker ni aldrig på konsekvenserna?

Tack för mig!

  • Nära Vimmerby S

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229