Är de fel att vilja skriva om bebis?

Hej på er finisar.

På bloggen har jag ju alltid varit öppen med er om allt. Och de tänker jag fortsätta vara även denna gång.

Jag vet inte om de är graviditeten och alla dess hormoner men nu är jag i vecka 19(18+3) och har uppdaterat er om graviditeten i stort sätt varje dag sen jag gick ut med den i vecka 12. Men de var först i vecka 17 de började trilla in dm på Instagram där folk skriver att graviditeten är ingenting dom vill läsa om. De är inte intressant att läsa om när jag mår dåligt osv.

Men jag vill vara så uppriktig som möjligt och även visa baksidan med just min graviditet, de är inte en dans på rosor att vara gravid enligt mig. Jag ångrade graviditeten länge endast för jag bodde nästan inne på toaletten tills slutet på vecka 16 ungefär. Jag kräks inte nånting längre. Men jag mår fortfarande illa när jag är hemma.

Jag har nu fått öppna upp min gamla instagram för folk inte vill se gravid bilder på min vanliga. Men på bloggen kommer de inte bli nån ändring. Bloggen har ökat oerhört i läsare som vill läsa mer om gravidinläggen. Och jag tycker de är jätteroligt.

Sen har jag även varit öppen på bloggen innan om att Kim och jag försökt få barn i två års tid och nu när jag är gravid och glad över min graviditet blir jag uppriktigt ledsen över att få dessa kommentarer. Jag förstår verkligen inte om de är jag som gör fel eller varför inte dessa människor inte är glada för min skull..nä mina hormoner tar över alla mina känslor just kring detta ämne.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229